www.mobilitylmax.be

Kurkuma, een specerij die de flexibiliteit van de gewrichten ondersteunt

Kurkuma staat in de keuken bekend als een specerij met een typische geur en een zachte, heerlijke en lichte smaak, die gemakkelijk te herkennen is aan haar oranjeachtige kleur. Ze wordt vooral gebruikt bij wit vlees, vis en zetmeelhoudende voedingsmiddelen. Zin om ook kurkuma in de keuken te gebruiken?
Hier vindt u verschillende recepten op basis van kurkuma

Welke weldaden heeft kurkuma op de gewrichten?

Het is geen toeval dat deze specerij al eeuwenlang traditioneel wordt gebruikt in Azië. Kurkuma wordt ingenomen wegens zijn algemeen erkende eigenschappen op het vlak van de werking van de gewrichten1 en omdat hij helpt om de gewrichten beweeglijk en soepel te houden.

Kurkuma is een volledig natuurlijk, eeuwenoud werkzaam bestanddeel dat snel en doeltreffend inwerkt op het comfort van de gewrichten.

articulations

Een volledig voedingssupplement om uw gewrichten soepel te houden

Ons normale verbruik van kurkuma in voedingsmiddelen volstaat echter niet om bevredigende resultaten te boeken bij gewrichtsklachten. De lage hoeveelheden die we daarbij innemen en de snelle eliminatie ervan door het organisme zorgen er namelijk voor dat ons lichaam er onvoldoende van opneemt om effect te hebben. De Farmaceutische Laboratoria Trenker hebben daarom in hun laboratorium in Nijvel op basis van recent onderzoekswerk een totaalformule ontwikkeld die volledig gebaseerd is op werkzame bestanddelen van natuurlijke origine. Het voedingssupplement Mobilityl Max bevat kurkuma in combinatie met drie andere, zeer zorgvuldig gekozen planten waarvan de natuurlijke en synergetische eigenschappen de gewrichten van top tot teen in optimale conditie helpen te houden. Eén enkele tablet per dag samen met een glas water tijdens de maaltijd volstaat voor een doeltreffend effect op het comfort van uw gewrichten.

Bewegen zoals vroeger
wordt daardoor kinderspel!

Dit voedingssupplement is voor iedereen geschikt,
of u nu sportief bent of niet!

Opdat u zich opnieuw kunt bewegen
zoals vroeger! !

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.