www.mobilitylmax.be

Onze 3 recepten om je gewrichten in de watten te leggen

Als u op lange termijn optimaal van uw gewrichten wilt kunnen gebruikmaken, is het belangrijk om ze elke dag opnieuw de voedingsstoffen te bezorgen die ze nodig hebben. Voeding is dan ook cruciaal om uw gewrichten in topconditie te houden. Ontdek onze 3 recepten nu.

1. Butternutsoep met kurkuma

Niveau: zeer gemakkelijk

Bereidingstijd: 5 minuten

Kooktijd: 20 minuten

 

 

 

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 kg butternut
  • 1 rode ui
  • 50 g verse gember
  • 2 eetlepels gemalen kurkuma
  • 2 eetlepels walnootolie
  • Zout
  • Peper

 

Voorbereiding:

  1. Spoel de butternut goed af en snijd hem doormidden. Verwijder de pitten. Snijd de butternut in grote blokjes en doe ze in een stoofpot
  2. Pel de ui en snijd hem in reepjes. Schil de gember en hak hem fijn. Doe alles mee in de stoofpot. Voeg zout, peper en kurkuma toe
  3. Giet water in de pot, tot 1 cm boven de groenten
  4. Zet op een hoog vuur om het geheel aan de kook te brengen. Zet daarna het vuur lager, dek af en laat 20 minuten sudderen
  5. Mix het geheel met een staafmixer wanneer de butternut zacht is
  6. Verdeel over vier kommen en besprenkel met een halve eetlepel walnootolie. Dien de soep onmiddellijk op

2. Quinoa met curry en kurkuma

Niveau: zeer gemakkelijk

Bereidingstijd: 5 minuten

Kooktijd: 20 minuten

 

 

 

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 g quinoa
  • 1 eetlepel gemalen kurkuma
  • 1 eetlepel currypoeder
  • 1 theelepel gemalen Espelettepeper
  • 30 g verse gember
  • 2 tenen knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Zout
  • Peper

 

 

Voorbereiding:

  1. Schil de gember en de knoflook en snijd ze in dunne reepjes
  2. Verhit de olie in een braadpan. Doe de knoflook en gember erbij en roer twee minuten tot ze goudbruin zijn
  3. Spoel de quinoa af onder helder water en voeg samen met de kruiden toe aan de braadpan. Kruid met peper en zout
  4. Meng het geheel goed en voeg water toe (tweemaal het volume van de quinoa)
  5. Zet het vuur lager en kook ongeveer vijftien minuten tot de quinoa al het water heeft opgenomen
  6. Dien de quinoa warm op

3. Infusie van kurkuma en citroen

Niveau: zeer gemakkelijk

Bereidingstijd: 12 minuten

Kooktijd: geen

 

 

 

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 gele citroenen
  • 4 theelepels kurkumapoeder
  • 4 theelepels honing
  • 8 centimeter gember

 

Voorbereiding:

  1. Meng de kurkuma met de honing en het citroensap tot een gladde pasta
  2. Voeg de gehakte of geraspte gember toe (niet te fijn, zodat de stukjes op de bodem van het kopje blijven liggen)
  3. Voeg ongeveer 15 tot 20 cl heet water (ongeveer 90 °C) en roer
  4. Drink de thee warm of laat afkoelen om als ijsthee te serveren
Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contact ons

Heeft u een vraag over het product?

Stuur ons een email : info@trenker.be

Trenker Laboratories ? Kijk op trenker.be

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.