www.mobilitylmax.be

Welke voeding voor uw gewrichten?

Als u op lange termijn optimaal van uw gewrichten wilt kunnen gebruikmaken, is het belangrijk om ze elke dag opnieuw de voedingsstoffen te bezorgen die ze nodig hebben. Voeding is dan ook cruciaal om uw gewrichten in topconditie te houden. Een weldadig menu voor uw gewrichten in drie punten.

Drie aandachtspunten om uw gewrichten te verwennen

Water

Onmisbaar voor de beschermende werking van het kraakbeen in uw gewrichten. Aangezien kraakbeen voor 75 % uit water bestaat, moet u voldoende water innemen – in alle mogelijke vormen: drank (water, koffie, thee enz.), groentesoep, rauwkost, fruit (meloen, watermeloen, aardbeien enz.) …

alimentation-saine-eau
Vitamine C

Kraakbeen bestaat ook uit collageen en heeft vitamine C nodig. En welke vitamine speelt een rol in de synthese van collageen? Juist, vitamine C! Zet dus alvast verse groenten en vers fruit op het menu. Denk eraan om naarmate de seizoenen wisselen van andere kleuren en smaken te genieten. Maar vergeet niet dat vitamine C in water oplosbaar is. Kook groenten daarom niet te lang of neem soep! En als u van peterselie houdt: laat u maar helemaal gaan, want dit is een uitstekende bron van vitamine C.

orange-alimentation
Antioxidanten

Als het om ons welzijn gaat, zijn fruit en groenten onze beste vrienden! Eet er daarom bij elke maaltijd en het hele jaar door, want ze leveren een grote bijdrage aan onze gezondheid. Alle bessen en rode vruchten (blauwe bosbessen, aardbeien, braambessen, aalbessen enz.), citrusvruchten, exotisch fruit (ananas, kiwi’s enz.) en gedroogd fruit (dadels, abrikozen, rozijnen enz.) zijn rijk aan antioxidanten. Vergeet ook zeker de groenten niet! Kolen bijvoorbeeld hebben uitzonderlijke eigenschappen. Tank daarom elke dag voldoende antioxidanten.

chou vert-alimentation

Onmisbaar voor de beschermende werking van het kraakbeen in uw gewrichten. Aangezien kraakbeen voor 75 % uit water bestaat, moet u voldoende water innemen – in alle mogelijke vormen: drank (water, koffie, thee enz.), groentesoep, rauwkost, fruit (meloen, watermeloen, aardbeien enz.) …

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2Anthony B. et al., 2008

Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.