www.mobilitylmax.be

Gewrichten dag na dag verwennen

Wie beweeglijkheid en soepelheid van de gewrichten zegt, zegt ook comfort en bewegingsvrijheid. Daarom is het van essentieel belang om goede gewoonten aan te leren: een gezonde en evenwichtige voeding, regelmatige fysieke activiteiten op uw maat, een redelijke belasting van uw gewrichten … Naast de juiste reflexen kan ook de inname van een voedingssupplement op basis van kurkuma, zoals Mobilityl Max, een waardevolle hulp zijn om de gewrichten soepel en flexibel te houden1. Mobilityl Max is eenvoudig te gebruiken: één tablet per dag volstaat. Bovendien werkt kurkuma snel en doeltreffend2. U kunt Mobilityl Max dan ook heel eenvoudig in uw dagelijkse routine opnemen, voor een maximaal welzijn van uw gewrichten.

5 eenvoudige handelingen om uw gewrichten te beschermen

Op latere leeftijd worden we minder soepel of krijgen we vaker last van gevoelige gewrichten. Dat is normaal. Dankzij de volgende vijf juiste reflexen is het toch mogelijk om langer in een goede vorm en actief te blijven:

Gewicht onder controle houden

Elk overgewicht verhoogt de druk op de gewrichten (heupen, knieën, enkels enz.).

controler son poids
Regelmatig matige fysieke inspanningen leveren

Zulke inspanningen zijn gemakkelijker in de hand te houden dan bij extreme sporten en helpen de spieren te versterken en soepel te houden.
Meer weten

pratiquer des mouvements pour les muscles
Dagelijkse houdingen corrigeren of aanpassen

Zoveel mogelijk repetitieve handelingen en slechte posities voorkomen vermindert het risico op complicaties in de gewrichten.

exercices pour garder la forme
'Breekbare' of 'gevoelige' gewrichten ontzien

Geschikte beschermingsmiddelen dragen en de juiste sportieve uitrusting gebruiken (specifieke schoenen voor elke activiteit, enkel-, ellenboog- of kniebeschermers ter ondersteuning van de meest fragiele gewrichten) zijn essentieel om elk risico te beperken bij de beoefening van welke activiteit dan ook (tuinieren, sporten, verhuizen …)

faire de la marche en montagne
Opteren voor een evenwichtige voeding

Regelmatig specifieke voedingsmiddelen innemen is essentieel om uw gewrichten uw hele leven lang in conditie te houden.
Meer weten

petit dejeuner sain

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2 Kuptniratsaikul V. et al., 2014/Panahi Y. et al., 2014

Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.