www.mobilitylmax.be
packshot-mobilityl-90-gelules-complement-alimentaire

Heeft u last van uw knieën wanneer u ’s ochtends opstaat? Laat uw enkel u in de steek wanneer u boodschappen doet? Wil je soepel en beweeglijk blijven? Dan is Mobilityl wat u nodig hebt!

Mijn natuurlijke en effectieve oplossing voor mijn gewrichten1

Mobilityl is een voedingssupplement dat 500 mg compleet en biobeschikbaar Curcuma longa-extract (in capsule) bevat voor gewrichten in topvorm!

Bepaalde fysieke factoren zoals intens sporten, fysieke arbeid, overgewicht of een vroeger ongeval kunnen een negatieve invloed hebben op de gewrichten. Het is dus absoluut noodzakelijk om uw gewrichten in uw vrije tijd, maar ook tijdens uw huiselijke en professionele activiteiten optimaal en duurzaam te onderhouden.

curcuma-mobilityl-max

Voor iedereen, sportief of niet sportief, jong of minder jong, die soepelere en flexibelere gewrichten wil1.

Natuurlijk

Mobilityl bestaat uit 100% puur Curcuma longa L.-extract dat de 3 curcuminoïden en de essentiële kurkuma-oliën met elkaar verbindt en toch de aard van de plant respecteert. Daardoor heeft het product een hoge biologische beschikbaarheid. Mobilityl bevat geen E433/ polysorbaat 80.

logo-vegan

Bewezen Doeltreffendheid

Verschillende wetenschappelijke studies bewijzen de doeltreffendheid en tolerantie van Mobilityl. De resultaten tonen aan dat bij 93% van de gebruikers hun mobiliteit is verbeterd2.
logos-pouce

Goede Tolerantie

Ons lichaam verdraagt Mobilityl zeer goed. Mobilityl veroorzaakt geen spijsverteringsproblemen.

logo-avantages

Gebruikstips

1 tot 2 capsules per dag volgens het advies van uw arts of apotheker.

Hoog gedoseerd product: 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 440 mg curcuminoïden en 35 mg vluchtige oliën.

Blijft langer in het lichaam: de samenstelling van het Curcuma longa-extract BCM-95® in Mobilityl garandeert een sterk verhoogde biologische beschikbaarheid die 7 keer hoger is dan die van een standaard kurkuma-extract3.

Notificatienummer :

Voedingssupplement, NUT/PL 21/40

picto-comprime

Eenvoudig:
1 tot 2 capsules per dag

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2Chandran et al. 2012

3Anthony B. et al., 2008

Lees de bijsluiter vóór gebruik.
Download de bijsluiter voor meer informatie.

+ COMPLEET
+ EFFECTIVITEIT

Ontdek Mobilityl Max

Lijkt het alsof het nog maar enkele jaren geleden is dat u van uw jeugdige leeftijd aan het genieten was? En wat als we u zouden zeggen dat uw jeugd nog lang niet voorbij is? Het voedingssupplement Mobilityl Max is bedoeld voor wie op zoek is naar een natuurlijke oplossing om zijn gewrichten soepel te houden1-2. De werking van het product is gebaseerd op de algemeen erkende weldaden van kurkuma1 en Boswellia serrata2. In combinatie met twee andere planten en vitamine C zorgen deze ingrediënten van Mobilityl Max voor snelle resultaten3. Voor deze natuurlijke formule opteren kan u helpen om uw gewrichten ook nu nog flexibel en optimaal te laten functioneren.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.