www.mobilitylmax.be

Lijkt het alsof het nog maar enkele jaren geleden is dat u van uw jeugdige leeftijd aan het genieten was? En wat als we u zouden zeggen dat uw jeugd nog lang niet voorbij is? Het voedingssupplement Mobilityl Max is bedoeld voor wie op zoek is naar een natuurlijke oplossing om zijn gewrichten soepel te houden1-4

De werking van het product is gebaseerd op de algemeen erkende weldaden van kurkuma1 en Boswellia serrata4. In combinatie met twee andere planten en vitamine C zorgen deze ingrediënten van Mobilityl Max voor snelle resultaten3. Voor deze natuurlijke formule opteren kan u helpen om uw gewrichten ook nu nog flexibel en optimaal te laten functioneren.

Een natuurlijk voedingssupplement op basis van de doeltreffende werking van kurkuma

Het voedingssupplement Mobilityl Max is in de vorm van tabletten verkrijgbaar. Het product wordt gemaakt door de Farmaceutische Laboratoria Trenker volgens de geldende Europese kwaliteitsnormen en is gebaseerd op de weldaden van kurkuma, waarvan de gedroogde wortelstok al duizenden jaren als specerij wordt gebruikt. Zo kan een Indiase curry haast niet zonder kurkuma. De specerij wordt sinds de oudheid ook als geneeskrachtige plant gebruikt dankzij de talrijke goede eigenschappen van zijn curcuminoïden, waarvan de bekendste curcumine is. Dat zijn de pigmenten die kurkuma zijn mooie oranjeachtige kleur bezorgen.

Met een natuurlijke samenstelling en een dosering van werkzame bestanddelen die de aanbevelingen van de recentste wetenschappelijke studies volgt, vormt Mobilityl Max een doeltreffende oplossing voor gewrichtsproblemen: de beweeglijkheid van uw gewrichten wordt hiermee met 98 % verbeterd2.

picto-efficaction-prouvee-98
picto-comprime

Eenvoudig:
1 tablet per dag

Gebruikstips

Mobilityl Max is erg gemakkelijk in te nemen:

1 tablet per dag volstaat. U neemt de tablet het best met een glas water bij de maaltijd, zodat de werkzame bestanddelen nog beter door het lichaam worden opgenomen.

Mobilityl Max is verkrijgbaar in doosjes van 30 en 90 tabletten, zodat u op een maximale doeltreffendheid op lange termijn kunt rekenen.

Een synergie van planten en vitamine C om uw gewrichten soepel te houden1-4

In de natuurlijke formulering van Mobilityl Max wordt kurkuma met drie andere plantaardige extracten en vitamine C gecombineerd

Curcuminoïden die door het lichaam kunnen worden opgenomen

Elke tablet Mobilityl Max bevat meer dan 500 mg extract van Curcuma longa, dat volgens een wetenschappelijke studie uit 20192 de flexibiliteit van de gewrichten aanzienlijk verbetert.

Olie van zwarte peper: om ongemakken in de gewrichten te beperken

De 50 mg olie van zwarte peper die in Mobilityl Max wordt gebruikt, bevat β-caryofylleen, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van ons afweersysteem activeert. Deze receptoren houden veel zintuiglijke informatie tegen, zoals de zenuwimpuls die verband houdt met hinder of ongemak in de gewrichten.

Kaempferia galanga: voor haar vele algemeen erkende weldaden

Mobilityl Max bevat ook meer dan 60 mg extract van Kaempferia galanga. Dat is een eenzaadlobbige plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt geteeld in heel Zuidoost-Azië. De wortelstok van de plant bevat essentiële oliën en ethyl-p-methoxycinnamaat, een krachtig actief bestanddeel.

Boswellia serrata: voor comfortabelere gewrichten4

Mobilityl Max bevat ook 50 mg extract van Boswellia serrata, een struik die oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en Afrika komt. De hars die na insnijding van de schors wordt opgevangen, wordt in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld geroemd en komt het comfort van de gewrichtenten goede. Het extract van Boswellia serrata bestaat voornamelijk uit essentiële olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β-boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik.

Vitamine C: voor haar doeltreffende werking ter hoogte van het kraakbeen5

Vitamine C helpt bij de vorming van collageen en draagt daardoor bij  aan de goede werking van de gewrichten5. Mobilityl Max bevat meer dan 10 mg vitamine C!

4793105-Biocondil+MobilitylMaxPack-3m-EN-2024-02

Bestaat ook in DUOPACK

Het Duopack Biocondil + Mobilityl Max bevat twee voedingssupplementen in één verpakking en is een complete aanpack beweeglijkheid van de gewrichten1.

Met de tijd kan slijtage aan het kraakbeen leiden tot gewrichtsproblemen en een hinderlijk gevoel ter hoogte van de gewrichten. Extra inname van glucosamine, chondroïtine en curcuma kan helpen de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren1,4,5.

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2Amalraj A. et al., 2019. Evaluatie gebaseerd op een daling van de CRP.
3Kuptniratsaikul V. et al., 2014/Panahi Y. et al., 2014
4Boswellia serrata helpt het comfort van de gewrichten te ondersteunen.
5Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te garanderen.

Lees de bijsluiter vóór gebruik.
Download de bijsluiter voor meer informatie.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.