www.mobilitylmax.be

Gewrichten: wanneer uw beroep een risicofactor vormt

Behalve de natuurlijke leeftijdsgebonden slijtage van de gewrichten kan de gevoeligheid van de gewrichten ook in de hand worden gewerkt door repetitieve mechanische handelingen of de moeilijkheid van de taken die bij sommige beroepen komen kijken. Als u wilt blijven bewegen zoals vroeger, kan het nuttig zijn om voortaan een voedingssupplement te nemen op basis van kurkuma, drie andere planten (Boswellia serrata, Kaempferia galanga en olie van zwarte peper) en vitamine C, zoals Mobilityl Max. Mobilityl Max bestaat volledig uit natuurlijke werkzame bestanddelen en helpt u om soepel en beweeglijk te blijven1.

Beroepen die de gewrichten zwaar belasten

Heel wat factoren kunnen de ontwikkeling van gevoelige gewrichten beïnvloeden: de leeftijd, de levensstijl, een genetische ‘erfenis’ … Wat hun oorzaak ook is, gevoelige gewrichten hebben een impact op uw levenskwaliteit en kunnen uw dagelijkse activiteiten verstoren. Slijtage van de gewrichten is voornamelijk een mechanisch proces. Soms gaat dit gepaard met een meer of minder bovenmatige of niet aangepaste belasting van de gewrichten in een professionele context. Sommige beroepen brengen meer dan andere risico’s met zich, zoals beroepen waarbij u:

  • repetitieve handelingen (van de schouder, de pols, de hals, de knieën) moet uitvoeren (assemblage aan een productielijn, tandarts, kapper, sportcoach …);
  • zware lasten moet dragen (verhuizers, bezorgers …);
  • gedurende een lange tijd recht moet staan of moet zitten (kantoorwerk, handelaars, onthaalhostessen …);
  • intense fysieke inspanningen moet leveren (handlangers, arbeiders …).

Vergeet niet dat het mogelijk is om uw gewrichten elke dag te beschermen, zodat ze zo lang mogelijk in een goede conditie blijven.

la natation pour les articulations

Anticiperen om de beweeglijkheid van uw gewrichten te ondersteunen

Mobilityl Max is een uniek voedingssupplement rijk aan kurkuma dat bedoeld is voor al wie zijn gewrichten wil beschermen1 en het gevoel van last of ongemakken in zijn gewrichten zoveel mogelijk wil beperken. Kurkuma, het belangrijkste werkzame bestanddeel van Mobilityl Max, haalt in combinatie met drie andere planten (Boswellia serrata, Kaempferia galanga en olie van zwarte peper) een doeltreffendheid die intussen al ruimschoots werd aangetoond: de beweeglijkheid van uw gewrichten gaat er met 98 % mee op vooruit2. De kwaliteit van het extract van kurkumawortelstok (hoog gehalte aan curcumine) in combinatie met olie van zwarte peper en vitamine C zorgt voor een optimale opname door het organisme en een snelle werking in stramme, breekbare of gevoelige gewrichten.

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2 Amalraj A. et al., 2019. Evaluatie gebaseerd op een daling van de CRP.

Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.