www.mobilitylmax.be

Waarom gebruikt men de wortel van de kurkuma?

Voelen uw gewrichten elke dag stram of gevoelig aan? Met kurkuma maakt u ze opnieuw wat soepeler. Kurkuma wordt samen met drie andere werkzame planten in het voedingssupplement Mobilityl Max gebruikt, dat zich profileert als een 100 % natuurlijke oplossing die u opnieuw beweeglijke gewrichten bezorgt1.

Wat is kurkuma?

Kurkuma is een plant uit Zuidoost-Azië. De wortel ervan is zeer populair in China en India en wordt daar al heel lang gebruikt wegens zijn vele goede eigenschappen. Niet alleen als specerij en aromaat in de keuken, maar ook in de wellnesssector. De weldaden van de plant op de gewrichten zijn intussen al zeer ruim gedocumenteerd.

racine du curcuma

Welke effecten heeft kurkuma op de beweeglijkheid van de gewrichten?

De wortel van kurkuma onderscheidt zich door een hoog gehalte aan curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine), krachtige werkzame moleculen met antioxiderende eigenschappen gekenmerkt door hun oranje-achtige kleur. Studies hebben aangetoond dat curcumine, dat van nature ruimschoots aanwezig is in de wortel van kurkuma, heel wat weldaden biedt, onder meer voor de werking van de gewrichten1 . Kurkuma kan dan ook dagelijks worden gebruikt om u opnieuw soepele en comfortabel aanvoelende gewrichten te bezorgen.

articulations en forme

Geniet van de andere weldaden van kurkuma voor uw lichaam

Naast zijn weldadige eigenschappen voor uw gewrichten en zijn voordelen als antioxidant heeft kurkuma nog andere troeven op het vlak van de spijsvertering en de werking van de lever.
De wortelstok van kurkuma staat ook bekend om zijn ondersteunende werking van de mentale gezondheid en het afweersysteem.

Waarom bevat Mobilityl kurkuma?

Kurkuma is een natuurlijke werkzame stof die in combinatie met andere werkzame planten een zeer grote invloed heeft op het behoud van de beweeglijkheid van de gewrichten1.

Vaak hoort men dat de curcuminoïden die van nature in de wortels van kurkuma aanwezig zijn (curcumine, demethoxycurcumine en didemethoxycurcumine) moeilijk worden opgenomen, gedeeltelijk worden gemetaboliseerd en daardoor snel via de natuurlijke wegen worden afgevoerd, waardoor kurkuma minder doeltreffend zou zijn.

picto-comprime

Eenvoudig:
1 tablet per dag

Dat is de reden waarom het noodzakelijk is dat de werkzame bestanddelen van kurkuma op een doeltreffende manier op de beoogde plaatsen in het organisme kunnen inwerken. Het is dan ook van essentieel belang dat de absorptie en de metabolisering van kurkuma optimaal verlopen.

Door kurkuma met andere werkzame bestanddelen te combineren, biedt Mobilityl Max een unieke, complete en doeltreffende natuurlijke oplossing om uw gewrichten in optimale conditie te houden1 en op die manier uw gewrichtskapitaal te ondersteunen. Het product kan snel en gemakkelijk worden ingenomen: één tablet per dag volstaat, in te nemen tijdens de maaltijd samen met een glas water. Dit voedingssupplement, dat rijk aan kurkuma is, helpt de gewrichten flexibel en in optimale conditie te houden1.

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.

Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.