www.mobilitylmax.be

De essentiële ingrediënten voor optimaal werkende gewrichten

De essentiële ingrediënten die worden gebruikt om u te helpen zo mobiel mogelijk te blijven, streven een gemeenschappelijk doel na: uw gewrichten zo goed mogelijk beschermen, zodat ze zo lang mogelijk in topconditie blijven! Dit veronderstelt dat die ingrediënten de normale werking van de gewrichtsstructuren ondersteunen om de slijtage ervan te beperken, dat ze het gevoel van hinder en gebrek aan comfort in dagelijkse omstandigheden helpen te verlagen en dat ze u helpen om soepel te blijven bewegen. Kortom: om zonder schrik te blijven bewegen zoals u dat altijd hebt gedaan.

Nagestreefde eigenschappen om het welzijn van uw gewrichten te behouden

Er bestaan natuurlijke ingrediënten die op een zachte manier, op lange termijn en met respect voor het lichaam uw gewrichten comfortabel laten werken.

Dankzij een specifieke formulering van werkzame bestanddelen die met zorg worden gekozen en die verschillende plantenextracten combineren, kunt u hun synergetische eigenschappen optimaal benutten. Het resultaat is een ‘all-in-one’ voedingssupplement dat actief is in verschillende domeinen ter hoogste van de gewrichten (kraakbeen, beweeglijkheid en flexibiliteit) en bovendien 100% natuurlijk is.

De gebruikte planten worden al lang in de traditionele of in de oosterse geneeswijzen toegepast en werden na meerdere wetenschappelijke studies nu ook als doeltreffend bestempeld.

ingredients

Kurkuma: de vriend van uw gewrichten1

Curcuma longa is een Indiase plant die niet alleen in de keuken, maar ook al eeuwenlang in de ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt. De plant wordt na talrijke wetenschappelijke onderzoeken algemeen geroemd om haar grote werkingspotentieel en haar gunstige invloed op de werking van de gewrichten1.

De kracht zit hem in de wortelstok
De wortelstok van Curcuma longa wordt gekenmerkt door zijn gele kleur, die verantwoordelijk is voor zijn belangrijkste natuurlijke pigment (curcumine) en door zijn gecombineerde gehalte aan werkzame bestanddelen die aan de basis liggen van zijn doeltreffendheid op het vlak van de gewrichten1.

Winnende combinaties ter ondersteuning van de effecten van kurkuma

Kurkuma wordt gecombineerd met meerdere planten met vergelijkbare of aanvullende eigenschappen, zodat het geheel op een doeltreffende manier werkt. Dit noemen we synergetische werking, hetgeen we terugvinden bij de volgende planten:

Olie van zwarte peper

De olie van zwarte peper bevat β-caryofylleen, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteem activeert. Deze receptoren houden veel zintuiglijke informatie tegen, zoals de zenuwimpuls die verband houdt met hinder of ongemak in de gewrichten. Olie van zwarte peper heeft dan ook interessante eigenschappen op het vlak van pijnverlichting.

poivre-noir-extrait
Kaempferia galanga

Kentjoer, dat tot dezelfde familie als kurkuma behoort, wordt in heel Zuidoost-Azië op grote schaal gekweekt.  De wortelstok van de plant bevat essentiële oliën en éthyl-p-methoxycinnamate, een krachtig werkzaam.

Kaempferia galanga-plante
Boswellia serrata2

Boswellia serrata is een plant die al sinds de oudheid in de Chinese en de ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt. De hars van de plant is rijk aan boswelliazuren, werkzame bestanddelen waarvan de doeltreffendheid intussen al in bepaalde wetenschappelijke studies werd aangetoond.

Boswellia serrata extrait
Vitamine C3

Vitamine C staat bekend om haar antioxiderende eigenschappen. Ze helpt de cellen tegen oxidatieve stress te beschermen.

Ook speelt deze vitamine een rol in de synthese van collageen, een waardevolle component van kraakbeen.

vitamine-c

Mobilityl Max: een natuurlijke formule voor soepelere gewrichten

De Farmaceutische Laboratoria Trenker baseerden zich bij de ontwikkeling van het voedingssupplement Mobilityl Max in België op al dat onderzoekswerk en hanteerden daarbij de strengste kwaliteitsnormen. Daarbij combineerden ze BCM-95®, een kurkumaextract dat bekendstaat om zijn dosering aan curcuminoïden die gemakkelijk door het organisme worden opgenomen, extracten van Boswellia serrata, olie van zwarte peper, Kaempferia galanga en vitamine C. Deze natuurlijke oplossing vormt een combinatie van doeltreffende werkzame bestanddelen ter ondersteuning van de flexibiliteit van uw gewrichten1. 1 tablet per dag volstaat: erg eenvoudig. Mobilityl Max is het aangewezen voedingssupplement om uw gewrichten in optimale conditie te houden.

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2Boswellia serrata helpt het comfort van de gewrichten te ondersteunen.
3Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te garanderen.
De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.