www.mobilitylmax.be

Foire aux questions Mobilityl Max

Mobilityl Max is een voedingssupplement op basis van kurkuma en natuurlijke ingrediënten die specifiek werden geselecteerd om de gewrichten soepel te houden1. Het product werd in België geformuleerd door de Farmaceutische Laboratoria Trenker conform de geldende kwaliteitsnormen en op basis van de recentste wetenschappelijke onderzoeken over de weldaden van kurkuma. Ontdek de antwoorden op de vaakst gestelde vragen in dit verband.

Mobilityl Max werd geformuleerd op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit voedingssupplement bestaat uit wortel van kurkuma, plantenextracten en vitamine C.

  • 588,75 mg extract van Curcuma longa
  • 61,25 mg extract van Kaempferia galanga (witte gember of kentjoer)
  • 50 mg extract van Boswellia serrata (boswellia)
  • 50 mg olie van Piper nigrum (zwarte peper)
  • 13,2 mg vitamine C

Mobilityl Max kan voor een periode van uiteenlopende duur worden aanbevolen, afhankelijk van de behoeften. Ook kan een kuur meermaals in het jaar worden vernieuwd. Het voedingssupplement is verkrijgbaar in dozen van dertig en negentig tabletten.

Mobilityl Max wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en zolang borstvoeding wordt gegeven.

Mobilityl Max werkt snel in op de gevoeligheid van de gewrichten. Wel verschilt de snelheid van persoon tot persoon. Dat is de reden waarom we adviseren om het product gedurende een langere tijd in te nemen, zodat het optimaal kan werken.

Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en/of in geval van galobstructie: vraag raad aan uw arts of apotheker. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Raadpleeg een arts indien u aan ziekten van lever of galblaas lijdt of bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen jonger dan 18 jaar.

Jazeker. Mobilityl Max bestaat uitsluitend uit ingrediënten van plantaardige oorsprong en is daardoor verenigbaar met een vegetarisch dieet.

We adviseren om Mobilityl Max tijdens de hoofdmaaltijd in te nemen, samen met een glas water.

Het voedingssupplement Mobilityl Max is in België, Nederland en Luxemburg verkrijgbaar in de apotheek en parafarmacie, waar u bovendien optimaal advies door gezondheidsdeskundigen kunt krijgen.

Vind een verkooppunt in uw buurt.

Kunt u zich niet verplaatsen? Bestel dan Mobilityl Max bij onze verschillende onlinepartners.

Farmaline, Newpharma , Viata

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.

Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.