www.mobilitylmax.be

Alles voor je gewrichten !

packshot-mobilityl-max-90-comprimes

+ COMPLEET
+ EFFECTIVITEIT

Lijkt het alsof het nog maar enkele jaren geleden is dat u van uw jeugdige leeftijd aan het genieten was? En wat als we u zouden zeggen dat uw jeugd nog lang niet voorbij is? Het voedingssupplement Mobilityl Max is bedoeld voor wie op zoek is naar een natuurlijke oplossing om zijn gewrichten soepel te houden1-2. De werking van het product is gebaseerd op de algemeen erkende weldaden van kurkuma1 en Boswellia serrata2. In combinatie met twee andere planten en vitamine C zorgen deze ingrediënten van Mobilityl Max voor snelle resultaten3. Voor deze natuurlijke formule opteren kan u helpen om uw gewrichten ook nu nog flexibel en optimaal te laten functioneren.

packshot-mobilityl-90-gelules-complement-alimentaire
logo-mobilityl

Heeft u last van uw knieën wanneer u ’s ochtends opstaat? Laat uw enkel u in de steek wanneer u boodschappen doet? Wil je soepel en beweeglijk blijven? Dan is Mobilityl wat u nodig hebt!

packshot-biodoncil-mobilitylmax-pack

Biocondil + Mobilityl Max Pack !

Het Duopack Biocondil + Mobilityl Max bevat twee voedingssupplementen in één verpakking en is een complete aanpack beweeglijkheid van de gewrichten1.

Met de tijd kan slijtage aan het kraakbeen leiden tot gewrichtsproblemen en een hinderlijk gevoel ter hoogte van de gewrichten. Extra inname van glucosamine, chondroïtine en curcuma kan helpen de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren1,4,5.

1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2Boswellia serrata helpt het comfort van de gewrichten te ondersteunen.
3Kuptniratsaikul V. et al., 2014/Panahi Y. et al., 2014

Lees de bijsluiter vóór gebruik.
Download de bijsluiter voor meer informatie.

gamme-mobilityl

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max en Mobilityl?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande medicijnen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Privacy Policy – Copyright 2024

This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.