www.mobilitylmax.be
slogan-mobilityl-max-nl
mobilityl-max-complement-alimentaire

Gewrichten*
en pezen

* Kurkuma-extract draagt bij tot het behoud van de gewrichtsflexibiliteit.
De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Hebt u altijd graag bewogen?

Wie heeft u ooit gezegd dat u dat nu maar moet laten?
Goed werkende gewrichten is een kapitaal dat u moet koesteren, zodat u nog zo lang mogelijk van een optimale levenskwaliteit kunt genieten. Zich verplaatsen, bewegen op dagelijkse basis, sporten, reizen, samen met uw partner, gezin of vrienden leuke dingen doen: dat is in de eerste plaats uw vrijheid en uw autonomie behouden. Wat is dan het geheim van soepele en flexibele gewrichten? Een gezonde levensstijl, handelingen die aan uw tempo zijn aangepast, stretchingoefeningen en zachtheid in het dagelijkse leven.

Hoe houdt u uw gewrichten in goede conditie ?

 

Natuurlijk voedingssupplement

Wanneer u uw gewrichten in goede conditie wilt houden, is het aanbevolen om regelmatig fysieke activiteiten uit te oefenen en gelijktijdig gezond en evenwichtig te eten. Voedingssupplementen kunnen daar bij helpen. Mobilityl Max is een natuurlijk en compleet voedingssupplement op basis van kurkuma1, Boswellia serrata2, Kæmpferia galanga, olie van zwarte peper en vitamine C, stuk voor stuk stoffen die helpen om uw gewrichten flexibel te houden1-2.

Alles over Mobilityl Max.

picto-composition-unique-plantes

Een unieke samenstelling met vier planten

picto-efficacite-prouvee

Een synergetische werking met aangetoonde doeltreffendheid: de beweeglijkheid van uw gewrichten gaat er met 98 % op vooruit3

picto-resultats-rapides

Snelle
resultaten4

picto-comprime

Eenvoudig:
één tablet per dag

picto-qualite-garantie

Gegarandeerde
kwaliteit5

picto-localisation

Geproduceerd in België door een Belgisch laboratorium6

Curcuma

Samenstelling

Vier planten en vitamine C
Mobilityl Max is de meest complete ondersteuning voor uw gewrichten dankzij de unieke samenstelling.

  • Extract van Curcuma longa (588,75 mg)
  • Extract van Kæmpferia galanga (61,25 mg)
  • Extract van Boswellia serrata (50 mg)
  • Olie van Piper nigrum/zwarte peper (50 mg)
  • Vitamine C (13,2 mg).

 

De essentiële ingrediënten voor optimaal werkende gewrichten.

 

Al meer dan tweeduizend jaar worden Boswellia serrata2, Piper nigrum, Kæmpferia galanga ainsi que le Curcuma longa1 en Curcuma longa1 in Azië gebruikt voor hun vele voordelen. Zo ondersteunen ze bijvoorbeeld van de werking van de gewrichten1-2.

Net als bij de meeste plantaardige stoffen is het de kwaliteit en de hoeveelheid van de werkzame bestanddelen die de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van een voedingssupplement garanderen. Mobilityl Max bevat een specifiek extract van Curcuma longa, BCM-95® dat snel wordt opgenomen en dat op een doeltreffende manier in het lichaam werkt1.

Bovendien wordt de werking van de kurkuma versterkt door andere werkzame bestanddelen, zoals Kaempferia galanga (een plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt gekweekt in heel Zuidoost-Azië), Boswellia serrata (een struik uit het Midden-Oosten en Afrika die in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld wordt geroemd om zijn weldadige effecten op de gewrichten2), olie van zwarte peper (heel vaak gebruikt in Azië) en vitamine C7 (ondersteunt de normale werking van het kraakbeen).

Lees meer.

Waar is Mobilityl Max verkrijgbaar?

Het voedingssupplement Mobilityl Max is in België, Nederland en Luxemburg verkrijgbaar in de apotheek en parafarmacie, waar u bovendien optimaal advies door gezondheidsdeskundigen kunt krijgen.

Kunt u zich niet verplaatsen?
Bestel dan Mobilityl Max bij onze verschillende onlinepartners.

1 Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten. 2 Boswellia serrata helpt het comfort van de gewrichten te ondersteunen. 3 Amalraj A. et al., 2019. Evaluatie gebaseerd op een daling van de CRP. 4 Kuptniratsaikul V. et al., 2014 / Panahi Y. et al., 2014 5 Het voedingssupplement Mobilityl Max wordt geproduceerd door de Farmaceutische Laboratoria Trenker in overeenstemming met de geldende Europese voorschriften en conform de HACCP-norm (Hazard Analysis – Critical Control Point). 6 De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn gevestigd in Nijvel. Het Belgische familiebedrijf bestaat sinds 1933. 7 Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te garanderen.
comprimes-boite-mobilityl-max-90
Voedingssupplement, NUT/PL 21/49

Bestaat ook in DUOPACK :
Biocondil + Mobilityl Max Pack

Contacteer ons
Heeft u een vraag over Mobilityl Max?
Stuur ons een email : info@trenker.be

Over de Farmaceutische Laboratoria Trenker?
Ga naar trenker.be

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn een innovatieve en erkende leider op het gebied van haar- en gewrichtsverzorging in België. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Copyright © 2020 Farmaceutische Laboratoria Trenker.
Alle rechten voorbehouden.
Privacy Policy

 This information does not constitute medical advice and it should not be relied upon as such. Consult with your doctor before modifying your regular medical regime.